Dobrodošli na našu zvaničnu internet stranicu.
Pack&Food M-011 je porodična firma koja je osnovana polovinom 2016. godine. Svoje poslovanje smo otpočeli kroz razvoj proizvodno-poslovnih kapaciteta koji pokrivaju oblast ofset tabačne štampe. Proizvodnja komercijalne ambalaže (pojedinačna i zbirna pakovanja) od kartona i valovite lepenke je oblast koju najbolje poznajemo i u okviru koje ćemo vam postati i biti poželjan partner.
Proizvodnja registratora, fascikli i raznih obrazaca za finansijsko poslovanje kao i drugih proizvoda – koji se proizvode od strane angažovanih osoba sa invaliditetom – zadovoljiće sve vaše kvalitativne i kvantitativne standarde.
Zahvaljujući raznovrsnoj opremi sa kojom raspolažemo, u prilici smo da vam pružimo i različite proizvodne usluge (štancovanje, kaširanje, lepljenje) kao vaš kooperant.
Svoje poslovanje zasnivamo na porodičnim principima kao što su neposrednost, saradnja na obostrano zadovoljstvo, poštovanje individualnosti i posebnosti, iskrenost, trajnost i tradicija (znanje i iskustvo).
Od novembra 2022. godine uvozimo i distribuiramo aparate za espresso kafu svetski renomiranog italijanskog proizvodjača espresso kafe „Essse caffe“ iz Bolonje pod brendom „EssseCaffeSerbia“ ili „SCS“.
Očekujemo Vas!