OPŠTI USLOVI KOJI REGULIŠU NAČIN I ROKOVE ISPORUKE

OPŠTE ODREDBE

  1. Prodavac je u obavezi da obezbedi isporuku kupljenih Proizvoda. Da bi se izvršila isporuka Kupac je prethodno u obavezi da izabere jedan od  ponuđenih načina plaćanja i ukoliko plaća platnim karticama ili preko računa uplati celokupnu vrednost kupljene robe. 
  2. Prodavac zadržava pravo pozivanja Kupca radi provere podataka iz Porudžbenice. U slučaju sumnje u tačnost navedenih podataka ili u slučaju da podatke nije moguće proveriti Prodavac zadržava pravo otkazivanja Porudžbenice o čemu će Kupac biti obavešten putem e-maila koji je naveo prilikom registracije i otvaranja korisničkog naloga. 
  3. Prodavac je u obavezi da izvrši Isporuku kupljene robe, a koju Prodavac ima na lageru, najkasnije u roku od 2 – 5 radnih dana od momenta izvršene uplate, odnosno prijema Porudžbenice ukoliko se plaćanje vrši pouzećem. U slučaju da Isporuka robe nije moguća, krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da Kupcu naplati realne troškove prilikom ponovljene Isporuke robe (primera radi, troškove ležarine u magacinu Prodavca, isporuke na adresu Kupca, kurirske isporuke). Kao dokaz da je Isporuka neuspešna, Prodavcu će služiti zapisnik u kome će se navesti dan i čas kada je Isporuka trebala da bude izvršena i konstataciju zašto nije izvršena. Smatra se da isporuka nije realizovana krivicom Kupca ukoliko je pokušana najmanje dva puta od strane Kurirske službe. 
  4. Prilikom isporuke robe Prodavac je u obavezi da Kupcu dostavi odgovarajući račun i prateću dokumentaciju uz kupljene Proizvode. Kupac je u obavezi da potvrdi prijem Proizvoda potpisivanjem relevantnog dokumenta koji prati Isporuku Proizvoda. U slučaju da se radi o nematerijalnim dobrima ili uslugama koje se isporučuju elektronskim putem, dokaz može biti u formi elektronskih poruka i logova sa servera (npr. originalna poruka i log sa mail servera Prodavca ukoliko je usluga realizovana putem e-mail kanala, odnosno log sa web servera u slučaju da se usluga ili proizvod preuzimaju download-om sa sajta rodavca). 
  5. Kupac je odgovoran za odlaganje ambalaže, u skladu sa zakonom, u kojoj je bio upakovan kupljeni Proizvod. Kupac je odgovoran i na sebe preuzima obavezu da ambalažu odloži u posude za odlaganje ambalažnog otpada koje su označene od strane komunalnih preduzeća za odlaganje papira, odnosno druge vrste ambalaže. 
  6. Prilikom preuzimanja robe Kupac je u obavezi da prekontroliše sadržaj paketa u kome mu je isporučen Proizvod, jer se naknadne reklamacije, u pogledu količine i oštećenja paketa, neće uvažavati.

  • Uslovi dostave

Dostava se vrši na teritoriji Republike Srbije.

Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 1-5 radna dana od dana porudžbine.

BEOGRAD GRAD – Na teritoriji sledećih gradskih opština Grada Beograda naručenu robu dostavljamo našom službom dostave ili kurirskom službom i besplatna je za porudžbine vrednosti preko 7.500 dinara. Za porudžbine manje od 7.500 dinara, dostava se obračunava po cenovniku kurirske službe.

– Stari Grad,
– Vračar,
– Savski Venac,
– Zvezdara,
– Novi Beograd,
– Palilula zona do Pančevačkog mosta,
– Rakovica delovi (Vidikovac, Petlovo Brdo, Kanarevo Brdo, Miljakovac)
– Zemun delovi (Donji Grad, Gornji Grad, Novi Grad, Nova Galenika, Altina, Plavi Hrizonti)
– Voždovac delovi (Autokomanda, Dušanovac, Konjarnik,, Pašino Brdo, Banjica, Medaković, Braće Jerković, Stepa, Kumodraž)
– Čukarica delovi (Banovo Brdo, Careva Ćuprija, Golf, Ada, Čukarička Padina, Košutnjak, Žarkovo, Železnik, Sremčica, Cerak, Julino Brdo)

OSTALE OPŠTINE i GRADOVI – Za ostale opštine i delove Grada Beograda, kao i ostala mesta u Srbiji, usluga dostave se naplaćuje u iznosu od 450 dinara za isporuke čija je težina manja od 2kg i trošak snosi kupac.

Ukoliko se plaćanje vrši pouzećem kupac plaća trošak prenosa novca u iznosu od  minimalno 150 dinara. Ovaj iznos se naplaćuje bez obzira na iznos porudžbine.
Ukoliko se vrši naplata preko računa ovaj iznos se na obračunava.

Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata.

Dostavu pošiljaka vrši kurirska služba D Express, Bex i Aksa. Pošiljke možemo otpremiti i putem post-expresa na izričit zahtev kupca pri čemu će ukupne troškove dostave snositi Kupac.

Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo Vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Ovi zahtevi će biti prosleđeni kurirskoj službi, ali ne možemo da garantujemo da će oni biti ispunjeni.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba dostave koja vrši isporuku. 

Preduzeće “Pack&Food M-011” kao Prodavac je oslobođeno odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi koja Vam je dostavila pošiljku.

PACK&FOOD M-011

Beograd, Železnik

Stjepana Supanca 4

PIB 109512133